ÇORUM / MERKEZ - Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı okulumuzda kutlanıp, şehitlerimiz rahmetle anıldı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Gülay DURUKAN ve Hasan Emre KAYA'nın düzenlediği programda tiyatro , meddah gösterisi , müzik , şiir yer aldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz.

Mrt

Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivaline katılarak, Elektrikli Araç Akıllı Sera, Endüstriyel Konresör ve birçok proje ile okulumuzu temsil etmiştir. Projelerimizin bir tanesi Jüri Tasarım ödülü almıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz il milli eğitim müdürlüğü nün Bağımlı olma özgür ol projesi kapsamında düzenlediği slogan yarışmasında il 2.si ve afiş yarışmasında il 3.sü olmuştur

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz, güvenlik standartlarını yükseltmek ve öğrenci, öğretmen ve personelin güvenliğini sağlamak amacıyla eğitim kurumu güvenlik sertifikası almıştır.

Ock

Hug the differences tightly E-twinning projesi kapsamında okulumuzda özel gereksinimli öğrencilere yönelik çalışmalar ile ilgili öğretmenlerimize eğitim verildi.Çorum Rehberlik ve  Araştırma Merkezi'nden Doktorant Yasemin KEYVAN hocamıza verdiği eğitim için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber Şehitlerimiz için hatim okuma programı düzenlendi. Hatim okuyan tüm öğrencilerimize ve programa teşrif eden şehit ailelerine teşekkür ederiz.Bu cennet vatan için şehit olan atalarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ock

Çorum'da destek noktası olan okulumuz il ve ilçelerdeki etkileşimli tahtaların bakım ve onarımlarını yapmaya devam ediyor. 2023 yılında gidilen 42 farklı okulda toplam 410 adet etkileşimli tahta onarılarak eğitim ve öğretime kazandırılmıştır. Bilişim Teknolojileri Alanı ve Elektrik- Elektronik Teknolojileri Alanı öğretmenlerimize yaptığı çalışmalar ve sağladığı katkılar için teşekkür ederiz.

Ock

Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanı Mercedes- Benz Labaratuvarı 10/P sınıfı öğrencileri il dışında bulunan Mercedes Yetkili Servisinde alanlarıyla ilgili uygulama eğitimi aldılar. Katkılarından dolayı Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenimiz Muzaffer KÜPÇÜOĞLU' na teşekkür ederiz.

Ara

Grup maçlarında Tokat ile Amasya il birincileri ile yaptığı maçları kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmenleriHasan Emre KAYA ve Gülay DURUKAN koordinatörlüğünde Yazar- Antropolog Suat TURGUT, okulumuzda söyleşi yaptı. Türk Dünya Edebiyatı ve  Bilimi hakkında yazdığı kitaplarla Türk kültür ve tarihini, değerlerini anlattığı masal çalışmalarıyla çok geniş bir coğrafyada tanınan yazar, okulumuzda '' Milli manevi kahramanlarımız ve değerlerimiz'' konulu söyleşisinde gençlerle bire bir iletişimde olarak çok faydalı bilgiler ve bakış açılarını gençlere sundu. Okulumuzun tamamının katıldığı söyleşide  güzel bir ortam oluştu. Yazar Suat TURGUT, gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu her gün,yeniden ''Güneşlerin Doğacağını'' belirtti. Değerli Yazar Suat TURGUT' a güzel ziyareti ve paylaştığı değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.