ÇORUM / MERKEZ - Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning Güvenlik Sertifikalarımız

13-02-2024

Okulumuz, güvenlik standartlarını yükseltmek ve öğrenci, öğretmen ve personelin güvenliğini sağlamak amacıyla eğitim kurumu güvenlik sertifikası almıştır. Bu sertifika, okulumuzun güvenlik önlemlerinin uluslararası standartlara uygun olduğunu ve sürekli olarak gözden geçirildiğini göstermektedir. Öğrencilerimizin eğitim ortamında güvende hissetmelerini sağlamak için okulumuz, güvenlik alanında en iyi uygulamaları benimsemekte ve sürekli olarak güvenlik prosedürlerini güncellemektedir. Bu sertifika, okulumuzun güvenlik odaklı bir yaklaşımı benimsediğini ve öğrencilerimizin güvenliğini en üst düzeyde tutmak için kararlı olduğunu göstermektedir.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 13:52 - Görüntülenme: 60

Etiketler :